Wat liefde kan doen

wat kan het leven soms zo oneerlijk zijn.Is het een idee van mij of is het leven eenmaal zo.Toen ik 15 jaar oud was leerde ik mijn eerste vriend kennen.Hij was 13 jaren ouder dan ik. Ik hield heel veel van hem hij woonde in de buurt van mijn tante.Ik ging vaak naar mijn tante en heb hem daar leren kennen.Als ik mijn vriend wilde zien vroeg ik aan mijn moeder als ik naar mijn tante op bezoek mocht gaan.Mij moeder vond het niet erg als ik naar mijn tante  ging .Wat mijn moeder niet wist is dat ik eerst naar mijn vriend ging voordat ik naar mijn tante ging.

Mijn vriend had ook nog een andere relatie

Mijn vriend had een relatie met een ander meisje van de buurt. Als mijn vriend met mij liep deed hij alsof hij haar niet kende. Van een neef van mij kreeg ik te horen dat mijn vriend een relatie heeft met een ander meisje in de buurt.Ik vroeg mijn vriend als dat waar is en hij zei dat men heel wat leugens over hem vertelt.Op zekere dag toen ik vroeg van school ging ben ik onaangekondig bij hem op bezoek gegaan.Ik klopte op de deur en mijn vriend keek door het raam naar buiten maar, hij kwam niet naar buiten.Ik maakt de poort open en deed de voordeur open. Ik zag daar het zelfde meisje waarover mij neef mij had vertelt.Mij vriend omhelsde mij en het meisje liep weg.Ik begon te huilen en geloofde niet dat mijn vriend voor mij vreemd gaat.Ik vroeg hem als hij ontevreden is met mij.Mijn vriend vertelde mij dat hij heel veel van mij houd. Mijn vriend zei aan mij dat hij mij niet kwijt wil. Ik vroeg hem wat zijn probleem is hij vertelde mij dat hij naar mij verlangt.Ik heb nooit eerder sexuele omgang met hem gehad. Mijn vriend zegt dat hij naar mij verlangt en dat is hem enige dat zijn probleem is. Mijn vriend vroeg aan mij als ik omgang met hem wil hebben.We flirten wel maar veder niets.Mijn vriend zegt aan mij dat hij niets voor dat ander meisje voelt.Bij hem gaat het om sex met haar te hebben.Ik werd heel erg verdrietig ik had aan mijn vriend gezegt dat ik pas sex met hem wil wanneer ik met hem ben getrouwd.Ik werd verdrietig en stemde toe om sex met mijn vriend te hebben.Ik wil mijn vriend voor mij alleen.Toen ik op een dag bij hem gingen kon ik mijn gevoelens niet bedwingen we bewezen elkaar liefde.Ik ging vaker met hem naar bed. Ik vertelde hem dat hij een condoom moest gebruiken maar dat gebeurde niet.Ik gebruikte ook geen voorbehoedsmiddel. Ik raakte zwanger.Ik werd bang en vertelde het aan mijn vriend. Mijn vriend was blij maar ik was nog niet klaar voor een kind.Ik bleef aan mijn vriend zeggen dat ik geen kind wil.Mijn vriend luisterde niet naar mij en op mijn 17de kreeg ik mijn eerste kind een jongen.Ik heb voor mijn leven een les geleerd.Ik heb mij laten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *