op stap met mijn eerste vriend

Na vier jaren ontmoet ik mijn eerste vriend. Ik had mijn eerste vriend altijd in gedachten. Wij gingen uit elkaar toen hij naar het buitenland ging om te studeren. Ik heb wel heel veel moeite gedaan om te weten te komen waar ik hem kon vinden.Het lukte maar niet,toen ik op facebook was zag ik zijn foto. Ik stuurde hem een vriendschapverzoek en hij accepteerde mij.Hij vertelde aan mij dat hij blij is om weer contact met mij te hebben.Ik vroeg hem als hij nog in het buitenand is maar hij zei aan mij dat hij reeds zijn studie heeft afgerond.

een date met mijn eerste vriend

Behalve dat wij op facebook contact hebben belde wij elkaar ook geregeld op.Ik wilde mijn eerste vriend graag zien.Ik wilde ook zien hoe hij eruit zie na al die jaren. Ik ben wel heel veel verandert nadat ik mijn dochter kreeg.Mijn eerste vriend vroeg aan mij als ik een relatie heb ik zei aan hem dat ik wel een vriend heb.Hij vroeg aan mij als hij mij mag ontmoeten.Ik zei aan hem dat ik moest kijken wanneer ik vrij ben.Ik keek in mijn agenda en zag dat ik zaterdag vrij ben. Ik maakte een afspraak  voor zaterdag met hem.waar wij zouden gaan wisten wij nog niet. Ik reed naar het adres waar  ik hem moest afhalen.We gingen naar de bioscoop en zaten daar gezellig te praten inplaats dat wij naar de film keken.Mijn eerste vriend zei aan mij dat ik volwassen ben geworden.Ik vond dat hij op een hele meneer leek.Wij spraken over de leuke tijd die we samen hadden.We spraken ook over de tijd toen wij geen contact meer met elkaar hadden. Nadat we uit de bioscoop gingen dronken we samen een wijntje.Mijn eerste vriend vertelde aan mij dat hij single is.Ik zei aan hem dat ik 3 jaren een relatie heb en dat mijn man heel lief is voor mij.

 

Mijn eerste vriend wil contact met mij blijven hebben

Wij hebben een leuke date gehad.Ik bedankte hem voor de tijd dat hij heeft genomen om samen met te zijn.Mijn eerste vriend vroeg mij als we in contact kunnen blijven. Hij zei ook aan mij dat wij heel voorzichtig moeten zijn. Hij wil niet dat ik in problemen kom met mijn man.We maakte afspraken op welke tijden we elkaar konden bellen.We kunnen vrij berichten naar elkaar sturen. Ik ben niet altijd vrij en kan mij ook niet altijd vrij maken voor hem. Ik bemoedig me eerste vriend ook om een vaste relatie te hebben. Ik wil graag weer een date met hem maar, ik weet niet als het de volgende keer gaat lukken. Mijn eerste vriend zei dat hij eerder wel een relatie had.Mijn eerste vriend zei ook aan mij dat hij opzoek is naar een betrouwbare vriendin.Mijn man mag niet erachter komen dat ik weer contact heb met mijn eerste vriend.Ik weet nu al dat mijn man heel boos zal worden.Ik weet ook dat oude liefde niet roest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *