MIJN VROUW IS HEEL WREED TEGEN MIJ

Ik ben een man van 43 jaar en woon samen met mijn vrouw. Mjn vrouw heet Rosita. Wij hebben geen kinderen. Ik zorg heel goed voor haar en doe alle werk in huis.Wanneer zij van haar werk is moet de tafel afgedekt zijn. Ik doe dit met alle liefde omdat ik van haar hou. Als zij ontevreden is merk ik het aan haar houding

 

mijn-vrouw-gaat-uit-wanneer-zij-wil

Mijn vrouw gaat uit wanneer zij wil

In het weekend gaat zij met haar vriendinnen opstap en moet ik alleen thuis blijven. Mijn vrienden mogen niet bij mij op bezoek. Op eeen zekere dag toen zij weg ging belde ik een vriend van mij op om mij gezelschap te houden. Mijn vrouw kreeg dat te horen en zei gaf mij een ferme klap. Ik  zei haar dat ik dat niet meer zou doen en ik kuste haar en we maakten het goed. Op een zekere dag zei ik aan haar dat ik niet meer onder zo een omstandigheid kan blijven en dat het beter is om  de relatie te stoppen.Ik heb haar voor alles vergeven. Vanaf die dag was ik een ander mens ik ging zonder haar uit en als zij me vroeg waar ik ging zei ik aan haar dat ik naar mijn vriend ging. Mijn vriend en ik gingen uit en danste met andere vrouwen. Ik werd verliefd op een dame Nadia genaamd en zij was heel lief voor mij wij huurden vaak een kamer en gingen lekker  flirten.

 

ik-mis-mijn-vrouw-niet-meer

Ik mis mijn vrouw niet meer

Mijn vrouw vond dat ik een vreemde houding aannam. De rede hier van is dat ik ware liefde hebt gevonden bij Nadia .Nadia betekend veel voor mij. Bij mijn vrouw kon ik mijn plicht als man niet vervullen. Nadia deed alles voor mij als ik bij haar op bezoek ging. Op een dag was ik met Nadia aan het flirten en het was zo heftig dat zij zuigvlekken voor mij zette. Ik wilde niet hebben dat mijn vrouw dat zag dus droeg ik de hele dag mijn trui. Mijn vrouw vroeg aan mij waarom ik de hele dag mijn trui aan had ik kon iets snel verzinnen en zei aan haar dat ik mij niet goed voelde. Mijn vrouw  vroeg aan mij als ik verliefd ben op iemand anders ik zei aan haar dat het slechts een idee van haar is. Het is avond en ik ging voor mijn vrouw naar bed in de hoop dat wij geen seks met elkaar zullen hebben. Mijn vrouw komt in de kamer en probeert mijn trui uit te doen en ik stribbelde tegen. Ze zei aan me dat zij naar mij verlangde.Ik begon met haar teflirten en zij zette ook zuigvlekken op mijn borst zonder dat zij wist dat ik al had. Ik blijf van haar houden maar, heb ook geregeld seks met Nadia. Nadia kan ik niet teleurstellen omdat zij geen man heeft en omdat ik op haar kan rekenen. Mijn vrouw is intussen verandert maar daar kan ik nu niets meer aan veranderen.