Mijn leuke collega

Ik heet Emma en ik ben 34 jaar oud.Ik ben politie agente.Ik ben al 7 jaren in dienst.Ik heb een relatie van 5 jaar en heb een drieling van 3 jaar.Mijn man heet Levi en hij is 36 jaar.Ik doe mijn werk met plezier, maar mijn man heeft de laatste 2 jaar heel veel moeite met mijn werkschema.Hij doet vreemd en houdt een relatie op na, omdat hij vind dat ik hem weinig aandacht geef.

de confrontatie

Ik confronteerde Levi hiermee en zijn reactie liet mij echt schrikken.Hij wist mij te vertellen dat hij mij een aantal keren hier over gesproken heeft.Hij vindt dat hij de nodige liefde en aandacht nodig heeft.Ik begreep dit totaal niet, want ik probeer altijd tijd te maken om samen te zijn met mijn gezin.In oktober zijn we voor twee weken naar Duitsland geweest en we hebben een fijne tijd gehad.Ik begon een relatie met Levi toen ik twee jaar in dienst was en heb hem duidelijk gemaakt dat mij werk druk is.Hij had er geen moeite mee.Ik heb intussen door dat hij een relatie op na houdt omdat hij dat gewoon wilt.Dat ik geen tijd maak is gewoon onzin.Ik liet hem zijn gang gaan, want ik werd op den duur moe van het praten.Hij kwam steeds later thuis en had geen tijd voor de kinderen.Ik moest de kinderen vaker laten bij mijn moeder.

mijn collega

Drie maanden geleden kwam er bij mij op het werk een nieuwe collega.Ik moest met hem werken in een groep.Hij is een leuke heer.Hij heeft een sexy look en een prachtig lichaam.Wij hadden vaker dezelfde diensten.Wij hadden op een Woensdag avond de nacht dienst.Na een gesprek met mijn andere collega’s liep ik naar buiten en zat op de bank.Hij kwam na een kwartier aangelopen en we begonnen te praten.Ik was in de zevende hemel, want ik vond hem leuk.We hadden eerst een luchtig gesprek, maar daarna vertelde hij me dat hij pas vrijgezel is.De vrouw waarmee hij een relatie had,heeft moeite met zijn werkschema.Ze zijn dan uit elkaar gegaan en hij heeft dan overplaatsing aangevraagd.Ik vertelde toen aan hem dat ik ongeveer ook zo een probleem heb.Hij vond het erg, vooral omdat ik kinderen heb met mij man.Hij vroeg mij zonder te aarzelen direct om een date.Hij zei dat hij mij begrijpt omdat we dezelfde baan hebben en hij weet hoe het aanvoelt.Vrijdagavond hadden we een hele leuke date.Ik droeg een van mijn kortste jurken.Hij gaf mij complimenten en hij zei verder dat mijn werkkleding mijn prachtige lijf schuil houdt.We hebben samen lekker gegeten en gedronken.Hij gaf mij een kus op mijn voorhoofd voordat hij mij thuis afzette.Ik ben verliefd op hem, maar ik wil mijn relatie redden.Ik denk aan mijn kinderen.Ik ben maandag vrij en dan zal ik een gesprek hebben met mij man.Ik hoop dat hij mij begrijpt, maar als hij dat weigert zal ik zeker de kans bij mij leuke collega grijpen.Ik ben helemaal weg van mij collega, maar ik hou van mijn gezin.Ik hoop dat er verandering komt na het gesprek met mijn man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *