mijn buurman is verliefd op mij

mijn buurman kijkt stiekem naar mij

Ik ben pas bij mijn man gaan samen wonen en we doen samen leuke dingen met elkaar. Na een relatie van een jaar heb ik toch er voor gekozen om die stap te doen. Ik moest aan heel veel dingen wennen omdat het de eerste keer is dat ik met een man samen woon.

 

ik-maak-de-poort-voor-mijn-man-open

Ik maak de poort voor mijn man open

Ik sta in de ochtend vroeg op om het ontbijt voor mijn man klaar te maken. Voordat hij vertrekt zegt hij mij ook hoe zijn dag eruit zal zien. Nadat we alles afgesproken hebben kussen we elkaar en hij vertrekt. Elke dag  doe ik de poort voor hem open zodat hij uit het garage kan rijden. Ik doe de poort dicht en loop naar binnen. Ik doe dan het huishoudelijk werk.  De buurman die naast mij woont heeft vaak iets aan mij te vragen wanneer mijn man niet thuis is. Mijn buurman vroeg mij laatst als ik hem de krant kon lenen ik zei aan hem dat mijn man geen krant heeft gekocht. Hij keerde zich om en ging naar huis. Het is woensdag de buurman komt mij vragen hoe ik de buurt vind dit aangezien ik nieuw bent in de buurt. Ik zei aan hem dat het heel rustig is maar dat het enige is dat de honden te veel blaffen.

 

buurman-belt-stiekem

buurman belt stiekem

Het is vrijdag morgen mijn man is reeds vertrokken. Ik hoor de telefoon overgaan en wanneer ik opneem hoor ik niemand iets zeggen. Ik vind dat heel vreemd.Ik riep de buurman en vertelde hem wat mij is overkomen dat mensen bellen maar geen antwoord geven wanneer de telefoon is opgenomen. Buurman vraag aan mij als ik dat erg vind,ik zei dat ik het heel lastig vind.Hij vraagt aan mij als ik iemand ben die geheimen kan houden ik zei ja dat kan ik zeker. De buurman zei aan mij dat hij de persoon is die opbelde omdat hij mij leuk vind.Ik zei aan de buurman dat het geen zonde is als hij mij leuk vind.Maar dat ik hem wel brutaal vind omdat hij weet dat  ik een man heb.Buurman was verlegen en vraag aan mij om niets aan mijn man tezeggen.Wat buurman niet weet is dat ik geen liefde krijg van me man.

 

buurman-mag-naar-binnen

Buurman mag naar binnen

Het is maandag morgen een uur nadat mijn man we is hoor ik een geklop aan de voordeur en doe de deur open. Het is de buurman die op bezoek is gekomen met een bosje bloemen. De buurman vertelt aan mij dat hij heel erg verliefd is op mij en dat hij dat niet voor zich zelf kan houden.Ik keek naar hem en werd verdrietig omdat, ik nooit een bosje bloemen van mijn man hebt gehad. Ik neem de bloemen en geef buurman een kus.Vanaf die dag kwam vaak bij mij als mijn man niet thuis is en we flirten heftig.Ik hoop niet dat mijn man hier achter komt.