een date met een getrouwde man uit Den haag

Ik woon in Delft en heb mij ingeschreven op een datingsite. Ik wil een date maar liefst met een getrouwde man gewoon omdat ik stout wil doen.Ik schreef op mijn profiel dat ik opzoek ben naar een getrouwde man. Ik wil graag een man uit Den haag.Ik kreeg genoeg reacties en vroeg mij af hoe dat kwam ik wist niet dat er een site was waarop getrouwde mannen opzoek zijn naar een date.

Ik kwam Simon tegen die graag contact met mij wil.Behalve Simon kreeg ik ook berichten van,Peter,Hans,en Albert maar mijn aandacht bleef op Simon. In zijn berichten heeft hij mij laten weten dat hij van beroep arts is. Dat maakte mij heel nieuwgierig, Simon was ook aantrekkelijk.Hij vertelde aan mij dat zijn vrouw stewardess is. Hij wil graag een lieve en aantrekkelijke dame.Ik vroeg ook aan hem waarom hij mij een bericht heeft gestuurd.Ik schrok van zij antwoord omdat hij aan me zei dat zijn vrouw en ik sprekend op elkaar lijken.

simon en ik hebben een date

Simon en ik spreken af om elkaar te ontmoeten in de discotheek. Het was vrijdag en Simon herinnerde mij aan onze afspraak van de volgende dag. Ik ging vrijdag avond naar en bekende boetiek om een jurk te kopen.Ik kocht een rose korte jurk met een spleet op mijn linker dij.Ik had een rose pump die precies op de jurk paste.Ik was helemaal klaar om Simon te ontmoeten.Het was zaterdag Simon belde mij voor de zekerheid om niet te vergeten dat wij elkaar gaan ontmoeten.Zoals afgesproken ontmoeten wij elkaar in de discotheek.Het was voor Simon niet moeilijk om mij te herkennen. Nadat ik  15 minuten in de discotheek was liep een fors gebouwde man naar mij toe. Hij zei goedenavond Marian ik zag dat het Simon was.Ik was heel blij en gaf hem een handdruk hij kuste me.Simon en ik maakte er een onvergetelijke avond van. Het was heel romantisch toen hij mij haalde om een soulballads met hem te dansen.Ik danste 2 nummers met hem. Ik voelde hoe Simon beefde tijdens het dansen. Ik probeerde heel rustig te blijven maar dat duurde niet lang. Ik gaf mij helemaal aan hem over tijdens het dansen.Hij sprak heel wat lieve woordjs zachtjes in mijn oren.Nadat wij gedanst hadden gingen wij naar huis.Simon stuurde mij de volgende ochtend een bericht waarin hij aangeef dat hij weer een date met mij wil.Simon stuurde mij heel wat leuke berichten.Hij schreef in een bericht ook dat hij mij eerder moest leren kennen.Ik schreef terug dat niets komt voor zijn tijd.Ik vertelde mijn vriendin over de leuke arts die ik heb ontmoet.Zij wilde graag weten waar ik hem heb leren kennen. Ik vertelde haar dat ik hem op een dating site heb leren kennen.Zij vroeg mij als zij zich ook kon inschrijven omdat,zij iemand nodig heeft om over bepaalde dingen te praten.Ik zei aan mijn vriendin dat de keus aan haar ligt. Ik weet niet voor mijn vriendin maar,ik ben gelukkig met Simon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *